+383 43 888 628 info@virtus-auto.com

e Hënë - e Shtunë: 09:00 - 18:00

e Dielë: Mbyllur

 

Service centers

Politikat e Cookies

Ju informojmë se cookies përdoren në këtë faqe të internetit të VIRTUS AUTO LLC. Më poshtë ju ftojmë të njiheni me Politikën tonë të Cookies. Nëse nuk e pranoni këtë politikë, ju lutemi mos e përdorni këtë faqe interneti.

Politika e Cookies:

Qëllimi i Politikës

Politika e Cookies është projektuar për të respektuar privatësinë e përdoruesit të faqes së internetit të VIRTUS AUTO LLC-s.

Politika e Cookies ju jep një shpjegim se si përdoren cookies dhe teknologji të tjera të ndjekjes në faqen e internetit, produkteve dhe shërbimeve të VIRTUS AUTO LLC-s.

VIRTUS AUTO LLC   ruan të drejtën tuaj për përpunimin e ligjshëm dhe mbrojtjen e të dhënave tuaja.

Rreth Cookies

Një cookie ose cookie është një varg tekstësh të dërguar nga një faqe interneti dhe të ruajtura në kompjuterin tuaj, të ruajtura nga shfletuesi i juaj faqes se internetit gjatë shfletimit tuaj. Një cookie përmban të dhëna specifike për vizitorin dhe faqen e internetit. Me të, faqja e internetit mund të ju identifikojë (njoh) juve dhe ta lehtësojë përdorimin e faqes së internetit, për shembull për të kujtuar opsionet, trendet, statistikat e faqes se internetit, etj, që ju keni zgjedhur. Cookies në asnjë mënyrë nuk përbëjnë një kërcënim për kompjuterin tuaj.

Pëlqimi për Cookies

Para përdorimit të faqes së internetit, VIRTUS AUTO LLC ka nevojë për pëlqimin tuaj për përdorimin e cookies. Dritarja pop-up në faqen e internetit ju informon në lidhje me përdorimin e cookies, duke kërkuar pëlqimin tuaj. Nëse nuk e pranoni kërkesën, por vazhdoni ta përdorni faqen e internetit, ju konsideroni se keni pranuar përdorimin e cookies.

Përdorimi i Cookies

Cookies ju lejojnë të drejtohuni në faqen e internetit dhe të lejoni VIRTUS AUTO LLC-n të rregulloje faqen e internetit dhe përmbajtjen e saj për nevojat tuaja.


Duke përdorur ndonjë cookie në faqen e internetit, VIRTUS AUTO LLC   ka të drejtë të mbledhë statistika rreth zakoneve tuaja për të përmirësuar shërbimet që janë në dispozicion për ju, për të analizuar trendet dhe për të lehtësuar përdorimin e faqes se internetit.


Në mënyrë të ngjashme, përdorimi i cookies në faqen e internetit lejon VIRTUS AUTO LLC  -n për të ju mbrojtur juve, për të parandaluar aktivitetet mashtruese, për të monitoruar trafikun e faqes se internetit, për të përshtatur përmbajtjen e reklamave dhe stimujve etj.


Cookies që VIRTUS AUTO LLC   përdor në faqen e saj të internetit nuk ruajnë të dhëna që mund të ju identifikojnë juve drejtpërdrejt. Gjithashtu, të dhënat e mbledhura nuk do të kalohen tek palët e treta, përveç siç përshkruhet në Politikën e Privatësisë të VIRTUS AUTO LLC  -s.

Mbledhja automatike e informacionit

Pjesa juaj e informacionit e mbledhur në një faqe interneti të veçantë mblidhet automatikisht. Kjo është bërë për të analizuar trendet e zakonshme dhe për të menaxhuar më mirë faqen e internetit, produktet dhe shërbimet.

Marrja e informacionit nga faqja e internetit nuk mblidhet me qëllim të marrjes së informacionit personal për juve. Megjithatë, disa informacione të përpunuara mund të konsiderohen si të dhëna personale brenda kuptimit të ligjit. Gjithashtu, VIRTUS AUTO LLC   nuk angazhohet në grumbullimin e informacionit personal për aktivitetet tuaja në internet dhe faqet e internetit të palëve të treta ose shërbimet online.


Megjithatë, VIRTUS AUTO LLC   mund të bashkëpunojë me një palë të tretë për të shfaqur reklama ose për të menaxhuar reklamat e faqeve te tjera te internetit në faqen e saj të internetit. Çdo palë e tretë e tillë mund të përdorë cookie ose teknologji të ngjashme për të ofruar reklama bazuar në aktivitetet dhe interesat e tua të shfletimit.

Kufizimi i përdorimit të cookies

Në shfletuesin tuaj të faqes së internetit ju keni mundësinë të konfiguroni të drejtat për përdorimin e cookies (p.sh. duke bllokuar, kontrolluar ose fshirë), por vini re se disa veçori të faqes të VIRTUS AUTO LLC  -s mund të mos funksionojnë dhe / ose të jenë të disponueshme.

Vlefshmëria e Politikës

VIRTUS AUTO LLC   rezervon të drejtën për të ndryshuar këtë politikë në çdo kohë duke njoftuar dhe publikuar të njëjtën në faqen e internetit të VIRTUS AUTO LLC  -s. Është përgjegjësia juaj të kontrolloni rregullisht përmbajtjen e faqes së internetit për t'u njohur me ndonjë ndryshim në Politikën e Cookies.

Politika e Cookies është publikuar më 23-03-2022.