+383 43 888 628 info@virtus-auto.com

e Hënë - e Shtunë: 09:00 - 18:00

e Dielë: Mbyllur

 

Service centers

Rreth Virtus Auto

Përse të zgjedhim Virtus Auto?

  • Auto Salloni më i madh në Kosovë për vetura të importuara nga jasht!
  • Vetura me km të garantuara dhe me histori të serviseve të kryera!
  • Mundësi e blerjes së veturave me këste!
  • Më shumë se 200 klient të kënaqur!
  • Virtus Auto ofron vetura nga marka dhe modele te ndryshime të importuara nga Zvicrra, Gjermania, Belgjika, Franca dhe vende tjera të EU's. 

Pse duhet të merrni veturë në Virtus Auto?

Vetura

Vetura në shitje nga Marka dhe Modele të ndryshme..

Kualitet

Virtus Auto sjell vetura me kilometra të garantuara nga shitësi. Veturat e importuara nga ne kontrollohen në detaje për gjendjen motorike dhe estetike të secilës veturë!